Noor muusik kõnnib isa jälgedes

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Laulja Tauri Anni muusikutee algas umbkaudu kümme aastat tagasi. «Mida sa ikka teed, kui peale muusika muu ei huvita,» tunnistab ta.
Laulja Tauri Anni muusikutee algas umbkaudu kümme aastat tagasi. «Mida sa ikka teed, kui peale muusika muu ei huvita,» tunnistab ta. Foto: Arvo Meeks

Olid alles head ajad, kui tal oli rekordpäeva jooksul koguni kolm ülesastumist. Kõik Eesti eri paigus: kõigepealt Järvamaal, siis Tartumaal Nõos, seejärel tunnike kodus Põlvamaal Vastse-Kuustes puhkepaus ning hilisõhtuks Võru pubisse esinema. Järgmisel päeval oli ta nii rampväsinud, et tahtis ainult magada. Ei tahtnud kuidagi voodist üles tõusta ning hääle oli nii ära laulnud, et rääkimisega oli raskusi.

Nüüd on kõik teisiti. «Eelmise aasta detsembris enne jõule oli üks kontsert koos isaga,» ütleb laulja ja laulukirjutaja Tauri Anni (30), sooloartist Toomas Anni poeg, millal oli tal viimati esinemine publiku ees.

Nädalapäevad tagasi tekkis võimalus kontserdiks, aga koroonapandeemia tõttu keelati siseruumides üritused ära ning unistuseks see jäigi. Ja eilsest on Eesti lukus. Kõik pikalt ette plaanitud esinemised kevadeks on tühistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles