Tõrva palkas Covid-19 murede lahendamiseks koordinaatori

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Covid-19 koordinaatori ametikohal asus tööle Kristi Napast.
Covid-19 koordinaatori ametikohal asus tööle Kristi Napast. Foto: Tõrva vallavalitsus

Tõrvas alustas reedest tööd Covid-19 mõjude koordinaator Kristi Napast, kelle peamine tööülesanne on tegeleda koroonaviirusega kaasnevate mõjude ja probleemidega Tõrva vallas, teatas vallavalitsus.

«Koroonaviiruse levikust tingitud häired on kestnud nii pikalt, et nende mõjudega tegelemine vajab koordineeritud lähenemist,» selgitas vallavanem Maido Ruusmann. «Eesmärk on toetada kõikvõimalikel viisidel inimesi, kelle elu on mõjutatud koroonaviirusest otsemalt või kaudsemalt. Oma murega ei pea olema üksi.»

Koordinaator hakkab vedama erinevate valla asutuste piirangute aegset koostööd, olema toeks nii peredele kui ka lastele distantsõppe ajal, kooskõlastama valdkondade vahelist tegevust liikumisharjumuste ja huvitegevuse jätkumiseks ning tõstma teadlikkust vaimse tervise olulisusest.

Covid-19 koordinaatori ametikohal asub tööle tõrvakas Kristi Napast, kellel on kogemusi strateegilises juhtimises nii Laulasmaa Hotellides kui ka endaloodud MTÜ-s Meremõisa Rehabilitatsiooni keskus ja MTÜ-s Tädi Kristi lapsehoid. Napast on töötanud ka Valgamaa hoolduskoordinaatorina.

«Tõrva käekäik on mulle väga oluline, sest ma elan siin. Mul on hea meel, et saan sel keerulisel ajal panustada kodukoha heaolusse ja olla toeks neile, kellel on raske,» sõnas Napast.

Covid-19 koordinaator alustab esmalt kontakteerumist lapsevanemate ja noortega, et kaardistada probleemkohad. Samuti hakkab ta tegelema koolilõuna info kogumisega. Tema poole võivad pöörduda kõik valla elanikud, kes tahaksid küsida nõu või abi. Koordinaator asub tööle Tõrva vallavalitsuses koosseisuväliselt alludes otse vallavanemale. Tegemist on ajutise töökohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles