Paju jooksul võistles tänavu rekordarv osalejaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Paju lahingu mälestusjooks püstitas osavõturekordi.
Tänavune Paju lahingu mälestusjooks püstitas osavõturekordi. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Pühapäeval peetud Paju lahingu mälestusjooksule oli võistlema tulnud 46 jooksjat, mis on korraldaja Kalev Lutsu sõnul ka osavõtu rekordiks.

Luts lisas, et ennustas osalejaid 30 kanti, kuid 49 tervisesportlast stardirivis oli talle endalegi meeldivaks üllatuseks.

Tema sõnul on hea tõdeda ka seda, et jooksjaid oli tulnud kaugemaltki kui ainult Valgamaalt. "Järelikult levib tervisesportlaste seas kuuldus, et meie võistlused on kenasti korraldatud," lisas Luts.

Ta tõdes veel, et kuigi finišis pakutakse kõigile osalejaile ka sooja teed, siis on paljudel endal soojad spordijoogid kaasas, millest võib järeldada, et tervisesportlased on väga teadlikuks muutunud.

Tänavuse jooksu kiireim oli Mikk Laur, teisele kohale jooksis end Tambet Mäe ja kolmas oli Veiko Ardel. Naistest oli parim Monika Irves, teise koha võitis Johanna Ardel ning kolmandaks jäi Margit Lõhmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles