Selveri kojuvedu jõuab Võrru ja Valka

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Võru Selver.
Võru Selver. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Seni Kagu-Eestis vaid Põlvas toidukauba kojuveo teenust pakkunud kaubanduskett Selver alustab mõne kuu pärast selle teenusega ka Võrus ja Valgas.

«Teeme ettevalmistusi, et katta kojuveoga kogu Eesti,» lausus Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski. «Usun, et jõuame Võrru ja Valka suve algul.» Kojukannet pole firmal praegu peale Valga ja Võru veel Viljandi maakonnas.

«Võru ja Valga plaanid on meil tehtud. Küsimus on lihtsalt selles, kui hästi suudame piirkondi suurenenud nõudluse tingimustes teenindada,» lausus Veski. «Me ei taha siseneda uutesse paikadesse nii, et jääme samas klientide teenindamisega hätta.»

Suur osa kliente on Veski sõnul liikunud e-kanalitesse, kus kauba müük hüppeliselt kasvud. Selver on Eesti kaubanduskett, mis pakub hetkel kojuvedu kokku 12 maakonnas.

Võrus on praegu avatud kontaktivaba poodlemise võimalus, nii et klient saab tellimuse esitada e-poe kaudu, kuid koju kaupa siiski ei tooda. «Kliendi tellimus komplekteeritakse tema eest ja viiakse Kagukeskuse infoletti, kust ta saab selle kätte,» rääkis Veski.

Selveri kojukanne jõudis Põlva maakonda varem kui Võru- ja Valgamaale. «Lähtusime kojukande piirkonna laiendamisel logistikast, sest Tartus asuvast keskusest oli esialgu lihtsam teenindada just naabermaakonda,» rääkis Veski. «Seda otsust pole olnud põhjust kahetseda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles