Valla suurim kriitik soovib ise sihtmärgiks saada

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rõuge volikogu uueks esimeheks kandideeriv Ain Pajo soovib poole aastaga viia sisse nii mõnegi vallaelu puudutava uuenduse.
Rõuge volikogu uueks esimeheks kandideeriv Ain Pajo soovib poole aastaga viia sisse nii mõnegi vallaelu puudutava uuenduse. Foto: Arved Breidaks

Rõuge vallavolikogu uueks esimeheks plaanitakse järgmisel nädalal valida senise vallavõimu suurim kriitik, Isamaasse kuuluv ettevõtja Ain Pajo (60), kes lubab muuta volikogu töö avatumaks ning alustada suurte teemade lahendamist.

Nädal tagasi avaldas volikogu napp enamus umbusaldust senisele esimehele Aigar Kalgile, kelle järel peaks esinduskogu uueks lootsiks saama vallavõimu kolm aastat armutult kritiseerinud Ain Pajo. «Valimised näitavad. Enne kui pole ära valitud, pole ju midagi,» ütles Pajo Lõuna-Eesti Postimehele. «Mine sa tea, kellel mis mõtted tulevad, aga kandidaat olen küll.»

Ettevaatlikuks muudab mehe teadmine, et esimehe valimine on volikogus salajane ning nädal tagasi oli Aigar Kalgi kukutajate leeril vaid üks hääl rohkem kui tema pooldajatel. Kaks nädalat, mis jääb Kalgi umbusaldamise ja Pajo valimise vahele, on pikk aeg, mille jooksul võib poliitikas palju juhtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles