EASi arvustanud ettevõtja kutsuti selle nõukokku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Ettevõtluskonsultandina Põlva-, Võru- ja Valgamaal töötav ning Põlva vallavolikokku kuuluv Kuldar Leis sai EASi nõukogu liikmeks.
Ettevõtluskonsultandina Põlva-, Võru- ja Valgamaal töötav ning Põlva vallavolikokku kuuluv Kuldar Leis sai EASi nõukogu liikmeks. Foto: Arvo Meeks

Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant Kuldar Leis, kes veel aasta alguses kritiseeris Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiettevõtjate toetusvooru läbiviimist, kutsuti sel nädalal sellesama sihtasutuse nõukogu liikmeks.

EAS sattus aasta algul tugeva kriitika alla. Nimelt pidid sihtasustuselt ärimudeli uuendamise toetust soovinud turismiettevõtjad läbima omalaadse nobedate näppude vooru: kell 9 alanud taotluste vastuvõtmine lõppes vähem kui poole tunniga, mille jooksul jõuti esitada 43 taotlust. «Jäime aeglaseks, jõudsin kell 9.38,» tõdes toona üks kritiseerija, põlvamaalasest turismiettevõtja Kuldar Leis.

Sel nädalal tuli aga uudis, et ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt nimetas ettevõtluskonsultandina Põlva-, Võru- ja Valgamaal töötava ning Põlva vallavolikokku kuuluva Leisi sellesama EASi nõukogu liikmeks. Lisaks kutsuti nõukokku pikalt finantssektoris töötanud Kristi Tiivas ja ASi Eesti Gaas tegevjuht Ants Noot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles