Serviti sai meistriliigas 17. võidu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti mängupaus võidulainet ei murdnud.
Serviti mängupaus võidulainet ei murdnud. Foto: Helin Potter

Eesti meeste meistriliiga käsipallis jätkus Põlva Servitil võõrsil, kui peeti maha emotsionaalne kohtumine SK-ga Tapa/N.R Energy. Enne laupäevast euromängu sai Serviti vajaliku kohtumise mängupausi järel ning ka meistriliiga tabelisse järjekordsed võidupunktid tulemusega 33: 25. Serviti on võitnud sel hooajal kõik meistriliigas peetut 17 kohtumist.

Pärast rohkem kui pooleaastast võistluspausi naases platsile Serviti vasakäär Henri Sillaste. Kui sügisel katkes Sillaste hooaeg just võõrsil tapalaste vastu mängides, siis võistluspausilt naases ta sama võistkonna vastu võideldes. Sarnaselt sügisesele kohtumisele, kui Sillaste viskas kohtumises kaheksa väravat meeskonna resultatiivseimana, oli ka nüüd ta oma meeskonna resultatiivseim viie väravaga. Seega ei ole mees oma täpsust kaotanud.

Kohtumine Tapal algas tasavägiselt nii tablooseisus kui võitluses platsi peal, seda 18. mänguminutini, kui Serviti hakkas viigiseisu eduseisuks kasvatama. Poolajavile kõlades oli tablool Serviti eduseis 16: 13.

Teine poolaeg algas kolme järjestikuse Serviti väravaga ning Serviti dikteerimisel. Kuid nagu käsipallis teada, siis tõeline mäng algab 45. mänguminutil ning just siis aktiveerus ka vastane. Kuigi vastane võitles, põlvakatele nad ohtlikuks ei muutunud ning võidupunktid tulid Põlvasse.

“Täna midagi väga head mängus ei olnud, samas polnud hullu ka midagi. Sellest mängust nüüd selgust ei saanud, mis seisus me tegelikult oleme. Mängupaus annab tunda. Eston Varusk väravas oli esimesel poolajal täitsa ok. Head meelt teeb Sillaste tagasitulek üle 6 kuu. Oleme enne euromängu saanud normaalselt treenida, kuid eks laupäeval selgub, kuidas tähtis mäng läheb,” andis ülevaate hetkeseisust kapten Kristjan Muuga.

Väravaid viskasid Serviti mehed järgmiselt: Henri Sillaste 5, Mathias Rebane, Ülljo Pihus, Alfred Timmo 4, Sander Sarapuu, Tõnis Kase, Otto Karl Kont, Henri Hiiend 3 ning Arturs Meikšans ja Andris Celminš 2.

Laupäeval, 20. märtsil kohtub Põlva Serviti EHF European Cupi veerandfinaalis Mesikäpa hallis rootslaste Ystads IF-iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles