Maskita liigub poodides vaid kolm inimest sajast

Siim Saavik
, reporter
Copy
Piirkonnapolitseinik Rainer Rahasepp (paremal) ja abipolitseinik Urmas Kuldmaa kontrollisid eile Otepääl, kuidas täidetakse maski kandmise kohustust. Nii kauplustes kui ka tanklas tehtud kontroll näitas, et reeglitest peeti kinni.
Piirkonnapolitseinik Rainer Rahasepp (paremal) ja abipolitseinik Urmas Kuldmaa kontrollisid eile Otepääl, kuidas täidetakse maski kandmise kohustust. Nii kauplustes kui ka tanklas tehtud kontroll näitas, et reeglitest peeti kinni. Foto: Arvo Meeks

Kagu jaoskonna järelevalve tulemustele tuginedes võib tõdeda, et enamik lõunaeestlasi kannab avalikus ruumis maski, kuid mõistagi on ka selle reegli vastu patustajaid. Eile Valgamaa keskustes maskikontrolli teinud piirkonnapolitseinik Rainer Rahasepp ja abipolitseinik Urmas Kuldmaa vähemalt Otepääl ühtegi rikkumist ei tuvastanud. Sarnased tulemused saadi ka eelmise nädala pühapäevasel reidil.

Kagu jaoskonna juht Tamar Tamm sõnas, et võrreldes möödunud aasta sügisega on maskikandjate osakaal avalikus ruumis liikuva rahva seas suurenenud ja praegu kannab hinnanguliselt sajast inimesest maski juba 97.

Kaasa aitavad vabatahtlikud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles