Võru suusatajad jätsid Haanjas meistrikullad koju

Madis Perli
, videoreporter
Copy
Naiste sprinditeates võitsid kulla Võru suusaklubi neiud Anette Kasemets ja Johanna Udras.
Naiste sprinditeates võitsid kulla Võru suusaklubi neiud Anette Kasemets ja Johanna Udras. Foto: Külli Leola / Võrumaa Spordiliit

Rangete piirangute kiuste selgitati Haanja puhke- ja spordikeskuses välja Eesti meistrid sprinditeates. Nii naiste kui meeste absoluutarvestuses jätsid võidu koju Võru suusaklubi sportlased.

Koroonapiirangute tõttu tohtis Haanja suusaradadel peetud võistlustega olla seotud kokku 100 inimest ning kõik pidid tegema kas PCR- või kiirtesti, et üldse võistluskeskusesse pääseda. Eesti parimad selgitasid välja 11 naiste- ja 15 meestetiimi. Võistlus oli hajutatud aga nõnda hästi, et kui naised võistlesid talvel, siis mehed said starti alles kevadel. 

Sprinditeates, kus tiimis on kaks suusatajat, peavad mõlemad läbima kolm sprindiringi ning võistlus formaadil kiire ning põnev. Võru suusaklubi naiskond Anette Kasemets ja Johanna Udras näitasid kohe alguses head minekut ja poole võistluse peal oli neil paarisekundiline edu lähima jälitaja ees. Edasi ainult vahe kasvas ning ajaga 13.26,8 oli võrulannade võit kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles