Selgusid Reformierakonna esinumbrid Valga vallas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lauri Drubinš
Lauri Drubinš Foto: arhiiv

Valga valla reformierakondlased kinnitasid möödunud nädalal oma esinumbriteks sügisestel kohalikel valimistel volikogu liikme Lauri Drubinši ja suhtekorraldaja Põim Kama. Noored kandidaadid soovivad tuua kohalikku poliitikasse olulisi muutusi, et Valga vallast saaks parim paik elamiseks.

“Meile on oluline koostöö. Lõhestatud ja tüli kistud on vallas piisavalt, on aeg suhtumist muuta,” rääkis erakonna esinumber Lauri Drubinš (34). “Peame valla juhtimisest välja juurima igasuguse korruptsiooni ja omakasu ning keskenduma elanike heaolule. Paneme selleks kokku teotahtelise ja asjatundlikku meeskonna, kes tõeliselt seisaks valla huvide eest.”

Haridus-, kultuuri- ja noorsootöö taustaga Lauri Drubinš on põline valgalane ning juba kaua panustanud kohaliku elu edendamisse. Praegu tegutseb Lauri Drubinš Tõrva valla asevallavanemana, kuid leiab aega ka Carma Motoklubi ja teiste vabaühenduste töös osaleda ning üritusi korraldada.

Põim Kama
Põim Kama Foto: Tiit Loim

“Usun, et igaüks peab püüdma elu paremaks muuta, nii oma kodukandi kui selle inimeste jaoks,“ selgitas Põim Kama (35) kandideerimise tagamaid. „Valga vald on olukorras, kus paljud inimesed rändavad meilt välja ja nii on aina keerulisem pakkuda head ning kaasaegset elukeskkonda neile, kes paigale jäävad. On vaja teha tarku valikuid, et muuta vald oma inimestele taas meeldivaks, pakkuda heal tasemel teenuseid ning luua konkurentsivõimeline omavalitsus.“

Karula piirkonnas elav Põim Kama töötas varem Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuhina ning tegutseb praegu suhtekorraldajana Powerhouse OÜs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles