Leok ei suuda võistukihutamisest loobuda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tanel Leok tegi taas ilusa võistluse.
Tanel Leok tegi taas ilusa võistluse. Foto: MXmania

Võrumaa motomees Tanel Leok teatas hiljuti, et kavatseb suurest spordist, sealhulgas MM-sarjas osalemisest kõrvale astuda ning pühenduda rohkem noorte motosportlastega tegelemisele. Samas ei ole ta loobunud osalemast rahvusvahelistel võistlustel.

Et vorm on jätkuvalt hea, tõestas Leok hiljuti Mantova krossirajal, kus ta Itaalia lahtiste motokrossi meistrivõistluste viimasel etapil MX1 klassis tugevas konkurentsis viienda koha teenis.

Leok suutis terve sõidu jooksul väga head tempot hoida ning viimastel ringidel püüdis ta kinni neljandal kohal sõitnud Aelssandro Lupino. Möödasõitu siiski Leok üritada enam ei jõudnud ja finišisse jõudis ta viiendana.

Räpina valla mees Andero Lusbo lõpetas sõidu 14. kohal.

Päeva lõpetas superfinaal, kus starti pääsesid MX1 ja MX2 klassi 20 parimat. Kuna MX2 klassi sõitjad said enne stardikohta valida, ei olnud Leoki stardikoht sõiduks just kõige parem ja nii jäi ta algul rivi lõppu. Head kiirust näidates hakkas aga Leok positsioone parandama ja lõpuks õnnestus tal tõusta 13. kohale. MX1 klassi meestest oli ta seitsmes. Lusbo lõpetas sõidu 24. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles