Võru kasutas Tartu rohked omavead ära ja viigistas seeria

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eliise Hollas toetas võõrustajaid 17 punktiga.
Eliise Hollas toetas võõrustajaid 17 punktiga. Foto: Eesti Võrkpalliliit

Võrkpalli Eesti naiste meistriliigas teise järjestikuse võidu võtnud Famila/Võru Võrkpalliklubi viigistas Tartu Ülikool/Bigbanki vastu poolfinaalseeria.

Kui seeria kahes esimeses kohtumises jäi 3: 0 ja 3: 2 tulemusega peale Tartu esindus, siis kolmandas ja neljandas oli 3: 2 resultaadiga parem Võru naiskond – laupäeval pöörasid võrulannad võiduks 0: 2 kaotusseisu, eile tuldi välja 1: 2 kaotusseisust, andis teada Eesti Võrkpalli Liit.

Neljanda kohtumise kodusaalis pidanud Võru võitu andis suurima panuse Mari-Liis Graumann, kes tõi 76-protsendilise vastuvõtu juures 20 punkti. Eliise Hollas toetas võõrustajaid 17 punktiga. Nii Graumann kui Hollas lõpetasid kohtumise +12 punktiga. Ingrid Kiisk panustas Tartu naiskonna tulemusse 20 ja Annabel Huik 10 punkti.

Tartlannade mängu ilmestasid rohked omavead, kui pallingul eksiti 18 ja rünnakul koguni 24 korral, lisaks teenis koduvõistkond 10 blokipunkti. Võrulannadel kogunes servil 9 ja rünnakul 11 eksimust, vastase blokki löödi neljal korral. Rohkelt eksimusi teinud külaliste efektiivsusnäitaja oli 0, Võru naiskond jäi omakorda 28 punktiga plussi. Mõlema naiskonna rünnakuprotsent oli 31.

Kolme võiduni peetava seeria otsustav mäng on kavas kolmapäeval Tartu Ülikooli spordihoones, mängu otseülekanne on nähtav volley.ee kodulehel. Finaalkoha on kindlustanud põhiturniiri parim TalTech/Tradehouse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles