Võimupöörde plaanijad jagavad juba ametikohti

Siim Saavik
, reporter
Copy
Valga volikogu opositsioon üritab tänavu juba teist korda vallajuhte umbusaldada. Volinik Kaupo Kutsar (vasakult teine) on veendunud, et seekord läheb umbusaldus läbi. Opositsiooni ridadesse kuuluvad ka Teresa Sale (vasakult esimene) ja Monika Rogenbaum. Tõnu Reinup on aga seni toetanud koalitsiooni.
Valga volikogu opositsioon üritab tänavu juba teist korda vallajuhte umbusaldada. Volinik Kaupo Kutsar (vasakult teine) on veendunud, et seekord läheb umbusaldus läbi. Opositsiooni ridadesse kuuluvad ka Teresa Sale (vasakult esimene) ja Monika Rogenbaum. Tõnu Reinup on aga seni toetanud koalitsiooni. Foto: Arvo Meeks

Valga valla opositsioon valmistub võimu haarama. Väidetavalt on juba välja valitud ka kaks uue vallajuhi kandidaati. Vallavanem Ester Karuse sõnul jagavad volinikud veel laskmata karu nahka.

Eelmise nädala reedesel vallavolikogu istungil esitas opositsioon umbusaldusavalduse nii vallajuhtidele kui ka volikogu esimehele. Võimaluse umbusaldamise õnnestumiseks annab endise võimuerakonna liikme Viktor Mägi toetus, mis tähendab, et hääled on 14 : 13 praeguse opositsiooni kasuks.

Vajalikud hääled koos

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles