Otepääl tehti algust liikumissarjaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Otepää valla mängude korraldaja Ago Arro.
Otepää valla mängude korraldaja Ago Arro. Foto: Maarius Suviste

Alates aprillist on kõigil Otepää valla kodanikel võimalus kaasa lüüa sportlikus liikumissarjas «Otepää liigub». Sari kestab mai lõpuni.

See leiab aset Otepää valla mängude raames. «Oleme mängudes pidanud tegema palju koroonast tulenevaid muudatusi ja seega otsustasime, et kõigile on kasulik igapäevane liikumine õues,» ütles Otepää valla mängude korraldaja Ago Arro.

Ta selgitas, et sarjaga liitumiseks on vaja endale alla laadida YuMuuv rakendus ning liituda eesmärgiga koodi Otepää abil. Valla asulad on juba lisatud süsteemi, neid saab iga kasutaja valida ise juba rakenduses.

Peale selle on lisatud ka juba sarjas osalenud sõpruskonnad ja ettevõtted. Uued osaleda soovivad ettevõtted ja sõpruskonnad peavad ühendust võtma korraldajatega.

Iga küla, ettevõtte või sõpruskonna lõpptulemus läheb ka Otepää valla mängude üldarvestusse. Pole vahet kas matkata, joosta, rattaga sõita või teha muud sportlikku tegevust – kõik läheb arvesse. Kui varasemalt oli võistkondade suurus ette antud, siis «Otepää liigub» etapi puhul on võistkonna suurus vaba. Igal nädalal on parimatele ette nähtud auhinnad.

Aktiivsuse mõõtmine toimub igal ühel kas oma aktiivsusmonitori, spordikella ja/või telefoniga ning kogu info laetakse üles, töötlemine toimub YUMUUV.com keskkonnas. Kasutaja saab liituda nii sammude kui aktiivsuse põhise eesmärgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles