Põlvamaa tublid liikujad kõndisid kuuga üle 45 000 kilomeetri

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kõnnivõistlus «Iga samm on oluline» kutsub üles värskes õhus liikuma.
Kõnnivõistlus «Iga samm on oluline» kutsub üles värskes õhus liikuma. Foto: Arvo Meeks

Märtsis alanud kõnnivõistluse «Iga samm on oluline» käigus on Põlvamaa asutuste ja ettevõtete töötajad kõndinud üle 45 000 kilomeetri.

Kokku on kogutud üle 60 miljoni sammu ja ära on kulutatud 10 miljonit kalorit ehk piltlikult öeldes ära on kulutatud üle 20 000 Big Maci jagu kaloreid, kirjutas Põlvamaa portaal.

Tänavu 1. märtsil alanud võistlusega liitus Põlvamaalt 12 asutust/ettevõtet, kus töötab kokku 116 inimest. Et jõuda märtsikuuks püstitatud eesmärgini, tuli liikuda päevas vähemalt 6000 sammu. Eesmärk osutus siiski lahjaks ja juba märtsi keskpaigaks oli see pooltel kollektiividel täidetud.

Hetkel on liidripositsioonil Põlva lasteaed Pihlapuu, kellel on tihedalt kannul Põlva lasteaed Lepatriinu ning vaid mõnekümne sammu kaugusel neist on Põlva vallavalitsus, teatas Põlvamaa arenduskeskus.

Aprillis tuleb rinda pista aga juba uute väljakutsetega ja jõudmaks kuu lõpus sihini, tuleb liikuda päevas vähemalt 10 000 sammu.

Põlvamaal on võistlusega liitunud Põlva lasteaiad Pihlapuu ja Lepatriinu, Põlva vallavalitsus, maanteemuuseum, Kagureis OÜ Pesa hotell, Genetrade, SA Maarja Küla, Ecosauna Projekt OÜ, Krootuse lasteaed Pesapuu, Kaguapteek OÜ, OÜ Stuudio Pildikoda ja Põlva keskraamatukogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles