Tuntud eestlased panevad oma esemed heategevuseks oksjonile

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kaheksandat aastat toimuva kampaania eesmärk on kutsuda inimesi üles kandma Sinilille märki kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ja nende lähedaste toetamiseks.
Kaheksandat aastat toimuva kampaania eesmärk on kutsuda inimesi üles kandma Sinilille märki kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ja nende lähedaste toetamiseks. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna algab nädal aega kestev Naiskodukaitse heategevuslik oksjon, mis on osa tänavusest Sinilillekampaaniast. Oksjonile tulevad esemed on annetanud tuntud Eesti inimesed. Laura Põldvere kõrvarõngad, Hendrik Sal-Salleri autogrammiga elulooraamat, Gameboy Tetrise prillid, Anu Välba kaelakee, Ilmar Raagi nuga ja Joel Ostrati “Suure õhtusöögi” põll on vaid mõned näited esemetest, mida on võimalik heategevuslikul oksjonil soetada.

Heategevuslikku oksjonit on oma esemetega toetamas Marina Kaljurand, Joel Ostrat, Hendrik Sal-Saller, Anu Välba, Trad. Attack!, Gameboy Tetris, Ilmar Raag, Kaido Tiitus, Inboil, Priit Kuusk, Liina ja Vahur Kersna, Inga Lunge, Laura Põldvere, Ott Kiivikas, Kristiina Šmigun-Vähi, Roald Johannson, Igor Kopõtin, Karl-Erik Talvet, Martin Herem, Mihkel Raud ja Teet Margna.

Oksjon viiakse läbi Naiskodukaitse Facebooki lehel. See lõppeb pühapäeval minut enne südaööd.

Kogu oksjoni tulu annetatakse Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule, kellega koostöös Naiskodukaitse Sinilillekampaaniat korraldab. Kaheksandat aastat toimuva kampaania eesmärk on kutsuda inimesi üles kandma Sinilille märki kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ja nende lähedaste toetamiseks. Veterane on meie seas üle 3000, kes on osalenud erinevatel rahvusvahelistel sõjalistel ja rahutagamise operatsioonidel mitmel pool maailmas.

Tänavu kevadel kogutakse annetusi, et toetada veterane, nende lähedasi ning tervishoiu- ja spordivaldkonda laiemalt. Kampaaniaga saadav tulu aitab Narva haiglal soetada vajalikke seadmeid, jätkata MTÜ-l Peaasjad tegevust vaimse tervise edendamisel, rajada Viljandi linnal välijõusaali ning Eesti Invaspordi Liidul edendada erivajadustega inimeste sporti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles