Tänu jagus ka Lõuna-Eesti eesliinitöötajatele

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Keeni põhikoolis on võetud siht: luua klassist hooliv meeskond.
Keeni põhikoolis on võetud siht: luua klassist hooliv meeskond. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaupmeeste Liidu kampaania „Tänu sulle“ käigus avaldasid müüjatele, teenindajatele, kulleritele ja teistele igapäevaelu eesliinitöötajatele märtsi jooksul tänu avaldanud tuhanded inimesed.

Kampaania kodulehel on niinimetatud ühe klikiga eesliinitöötajaid tänatud ligi 10 000 korral, lisaks on üle 200 inimese kirjutanud personaalsed tänusõnad.

"Meid rõõmustas inimeste nii suur valmisolek tulla veebilehele ja spetsiaalselt tänada neid, kes iga päev vapralt tööpostile suunduvad selleks, et ülejäänud saaksid turvaliselt oma igapäevaelu jätkata," ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.

"Et toidu- ja esmatarbekaubad on kättesaadavad, töötavate vanemate lapsed hoitud ja vanemad sugulased hooldatud – see tundub elementaarne, kuid selle taga on palju töötajaid. Mul on siiralt hea meel, et kampaania kõnetab ja neid olulisi inimesi märgatakse. Iga hea sõna annab juurde jõudu ja rõõmustab."

Kampaania jätkub ka aprillis. Kõige parem on loomulikult oma tänusõnad öelda silmast silma, kuid lisaks saab teha kodulehel www.tanusulle.ee.

Tänusõnu jagus ka tublidele Lõuna-Eesti inimestele. "Põlva Maksimarketi müüja Ülle - väga abivalmis ja vastutulelik, lahke naeratus," võib sealt näiteks lugeda. "Aitäh, õpetaja Kadri Keeni põhikoolist, et oled meie laste jaoks alati olemas ja toetad neid sellel keerulisel ajal!" ütleb teine sissekanne lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles