Endine maailmameister Aivar Rehemaa leidis uue proovikivi

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Endisel tippsuusatajal, praegusel treeneril Aivar Rehemaal on kindel siht silme ees, milliste võitudeni ta oma sportlastega välja jõuda tahab.
Endisel tippsuusatajal, praegusel treeneril Aivar Rehemaal on kindel siht silme ees, milliste võitudeni ta oma sportlastega välja jõuda tahab. Foto: Arvo Meeks

Endine murdmaasuusataja ja kunagine juunioride maailmameister, pärast tippspordist lahkumist õunte ja maasikatega tegelenud Aivar Rehemaa on spordi juures ringiga tagasi. Sest just see paneb tal silmad särama.

Kahe aasta eest talvel, kui Rehemaa Lõuna-Eesti Postimehele intervjuu andis, tunnistas ta, et on mõelnud treeneritööle. «See mõte on mul peast läbi käinud. Ülikooli diplomit ei ole küll ette näidata, aga kogemusi see-eest on. Võib-olla oleksin pädev treeneriametit pidama,» märkis 14 aastat Eesti koondises olnud otepäälane. Esialgu küll plaanis ta mõnda aega kõrvaltvaataja rollis olla, et näha suusamaailmas toimuvat ka teise pilguga.

Mõeldud – tehtud. Eelmise aasta sügisel pani ta aluse oma suusaklubile – A.R Pro Ski Team. Tegemisel on veel treeneripaberid. Enne aga leidsid mullu suvel aset sündmused, mis teda selleni viisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles