Iilid tegid nädalavahetusel pahandust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Puid langes tormi tõttu teedele. Foto on illustratiivne.
Puid langes tormi tõttu teedele. Foto on illustratiivne. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Lisaks kulupõlengute kustutamisele sõitsid päästjad nädalavahetusel korduvalt välja, et eemaldada teedele langenud puid. Samuti seisti hea selle eest, et lahti pääsenud katused ei teeks viga kaaskondsetele ja nende varale.

Põlvamaal käisid päästjad 9. aprilli pärastlõunal Põlva vallas Naruski, Puskaru, Tännassilma, Akste ja Aarna külas ning 10. aprillil Taevaskoja ja Jaanimõisa külas eemaldamas teedelt murdunud ja liiklust ohustanud puid.

Valgamaal teatati 9. aprillil kell 16.55, et Tõrvas Ehitajate tänaval rebis tuul lahti 15 meetrit garaažibokside katust ja heitis selle teiste garaažibokside peale. Päästjad tõmbasid osa purunenud katusest alla ning kinnitasid osa lahtist katust, et tagada edasist ohutust.

Kell 17.13 teatati, et Valgas Aia tänaval tuli tuules maja katuseplekk lahti. Päästjad piirasid lindiga ohuala. Hoone omanikku ei õnnestunud kohe välja selgitada ja juhtunust teavitati valda.

Võrumaal käisid päästjad 9. aprillil kell 14.37 Võru vallas Võlsi külas ja kell 19.33 Setomaa vallas Verhulitsa külas teedelt eemaldamas murdunud ja sõidusuunad sulgenud puid.

Kell 16.37 teatati, et Antslas Posti tänaval on teele kukkunud elektripostid. Päästjad piirasid tänavale sissesõidud ohulintidega. Kohale tulid valla esindajad, kes juhtunust teavitatud elektrikuid ootama jäid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles