Selver alustas kojuveoga Võru- ja Valgamaal

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Selveri kojukanne jõudis ka Võrru ja Valka.
Selveri kojukanne jõudis ka Võrru ja Valka. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Selver laiendas kojuveopiirkonda Võru- ja Valgamaale. Pärast laiendust on kojuveoteenus kättesaadav 1,25 miljonile Eesti elanikule. Lisandunud piirkondades alustati kojuveoga 12. aprillist.

«Selveri kullerid toovad nüüd kauba koduuksele 12 Eesti maakonnas. Pingutame, et teenus jõuaks peagi kõigi eestimaalasteni,» ütles Selver AS-i juhatuse liige Kristi Lomp.

Selveri kojukanne jõudis Põlva maakonda varem kui Võru- ja Valgamaale. «Lähtusime kojukande piirkonna laiendamisel logistikast, sest Tartus asuvast keskusest oli esialgu lihtsam teenindada just naabermaakonda. Seda otsust pole olnud põhjust kahetseda,» lausus Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski.

Suur osa kliente on tema sõnul liikunud e-kanalitesse, kus kauba müük on hüppeliselt kasvanud. Lisaks toidu- ja tööstuskaupadele toob e-Selver koju kätte ka suure kodutehnika.

E-Selverist päeva esimeses pooles tehtud tellimuse saab kätte samal päeval kas kulleriga kontaktivabalt koduuksele või väljastusega kaupluse infoletist. Põlva-, Võru- ja Valgamaale saab kaupa tellida kolmel päeval nädalas.

E-Selveri kliendil on võimalus ka tellimuse teekonda jälgida. Kohe, kui kaup on kokku pakitud, bussi tõstetud ning see hakkab kauplusest kliendi poole liikuma, hakkab ka klient kaardil liikuvat bussi nägema. Kaardi link saabub koos tellimuse kinnituse ja arve-saatelehega. Kaart uueneb iga 20 sekundi järel.

E-Selveri klientidel on võimalus tellimust tehes valida, kas kaup pakitakse kile- või paberkotti.

Kuna e-pood on praegusel viiruste leviku ajal väga populaarne ja väljas söömas käiakse harvem, pöörab Selver erilist tähelepanu eristuvale kaubavalikule. «Et konkurentidest eristuda, on Selveri e-poe valikus rohkelt neid tooteid, mis ka tavapoes meie eduteguriks on,» lisas Kristi Lomp.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood supermarketite segmenti kuulub märtsi lõpu seisuga 70 Selveri kauplust, 1 Delice kauplus, Solaris Toidupood, Selveri rändpood ning kohvik, kogumüügipinnaga 114,2 tuhat ruutmeetrit ja Kulinaaria OÜ.

Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja gruppi. Selver annab tööd ligikaudu 3200 inimesele. 2020. aasta konsolideeritud müügitulu oli 525,6 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 40,8 miljonit ostu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles