Alo Savi suundub Tallinnasse uut riigigümnaasiumi tegema

Mati Määrits
, reporter
Copy
Alo Savile on ikka olnud omane hoogsus - nii oli see ka 1. septembril 2016, mil Põlva gümnaasiumi pere suundus rongkäigus ajutisse õppehoonesse, sest uue maja valmimist andis veel pool aastat oodata.
Alo Savile on ikka olnud omane hoogsus - nii oli see ka 1. septembril 2016, mil Põlva gümnaasiumi pere suundus rongkäigus ajutisse õppehoonesse, sest uue maja valmimist andis veel pool aastat oodata. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kolm aastat Jõgeva gümnaasiumi ning üle viie aasta Põlva gümnaasiumi juhtinud Alo Savi võib pidada lausa kutseliseks riigigümnaasiumide käimatõmbajaks, sest suve teises pooles asub ta tulevase Tallinna Tõnismäe riigigümnaasiumi direktori ametikohale.

Haridus- ja teadusministeerium otsusel avatakse pealinnas nii järgmisel kui ülejärgmisel aastal kolm riigigümnaasiumi – Mustamäel, Pelgulinnas ja Tõnismäel. Juhtima asuvad neid Tallinna Kuristiku gümnaasiumi direktor Raino Liblik, Emili kooli juht Indrek Lillemägi ning Alo Savi, kes valiti välja korraga.

„Soovisime leida kolmele Tallinna riigigümnaasiumile direktorid ühekorraga, et nii koolide loomine kui ka edasine tegevus saaks toimuda koostöiselt,“ ütles haridus- ja teadusministeeriumi riigikoolide osakonna juhataja Raivo Trummal. Uute juhtide üks ülesandeid ongi tema sõnutsi kujundada õppekorralduses koolideüleseid koostöövorme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles