Prügivedu jäi ära metsaveotraktori tõttu

Tiit Loim
, reporter
Copy
Otepää vallas asuva Põru küla elanik Jaan Ahven on küll rahul, et vaidlus jäätmekäitleja Ragn-Sellsiga lahenes mõistliku kompromissiga, ent siiski meenutas ta, et eelmise prügiveofirmaga selliseid muresid polnud.
Otepää vallas asuva Põru küla elanik Jaan Ahven on küll rahul, et vaidlus jäätmekäitleja Ragn-Sellsiga lahenes mõistliku kompromissiga, ent siiski meenutas ta, et eelmise prügiveofirmaga selliseid muresid polnud. Foto: Tiit Loim

Valgamaa mehe Jaan Ahvena ning tema naabri prügikonteiner jäi hiljuti tühjendamata, kuna jäätmeveok otsustas teel olnud traktori tõttu otsa ümber pöörata. Jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells tunnistas, et autojuhi otsus oli ennatlik.

Ahven elab Otepää vallas Põru külas metsade vahel. Laupäeval pidi Ragn-Sellsi auto tema prügikonteinerit tühjendama tulema. Seda aga ei juhtunud, sest veok pööras teel olnud traktori tõttu otsa ümber. Klient sai firmalt foto tõestusega ja tühisõiduarve, nagu sel puhul kombeks.

«Halenaljakas on see, kuidas nad käituvad. Üks kilomeeter jäi puudu minu elamisest. Seal oli metsaveotraktor tee ääres, laadis koormat maha,» kirjeldas Ahven.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles