Maaelu pildipank ootab lisa

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mullu käis kevade esimesel päeval osadel põldudel juba kevadkülv, tänavu tuleb veel masinate põllule laskmisega oodata. 
Mullu käis kevade esimesel päeval osadel põldudel juba kevadkülv, tänavu tuleb veel masinate põllule laskmisega oodata. Foto: Elmo Riig

Põllumajandusuuringute keskus tegi avaliku Facebooki-grupi «Maaelu pildipank», kuhu on kõigil huvilistel võimalus lisada oma fotojäädvustusi maaelust.

Eesmärk on koguda ja levitada Eesti maaelu ning maamajandusega seotud fotosid, tuues esile maaelu mitmekülgsust ning aidata kaasa sellest positiivse kuvandi kujundamisele.

«Eestimaa on täis tegusaid inimesi, kes oma kätega loonud rohkelt ilu ja aidanud kaasa Eesti arengule. Meie maaelu ja inimeste tegevused väärivad jäädvustamist. Kutsun kõiki jagama põnevaid märkamisi, ideid, tegemisi – jagame ilu, anname inspiratsiooni ja motiveerime üksteist!» innustas maaelu võrgustikutöö osakonna juhataja Reve Lambur pildipangaga liituma.

Lehele sobivad fotod kohalikust põllumajandusest, toidu tootmisest, loomakasvatusest, metsandusest, aiandusest, kalandusest, jahindusest, maaparandusest, maaturismist, maaettevõtlusest või muust maaeluga seotust.

«Postita fotosid, mille üle oled uhke ja mis rõõmustavad ka teisi,» rääkis pildipanga administraator Meeri Maastik. «Märgi kindlasti juurde foto autor ning soovi korral ka pealkiri. Kui autorit välja toodud pole, siis eeldame, et foto autor on foto postitaja.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles