Naisliit ootab aasta ema kandidaate

LEPM
Copy
Mullune aasta ema Katre Zirel Kadrioru pargis koos tütarde Laura (tumedamate juustega) ja Getteriga.
Mullune aasta ema Katre Zirel Kadrioru pargis koos tütarde Laura (tumedamate juustega) ja Getteriga. Foto: Andres Haabu / Postimees

Maikuu teisel pühapäeval tähistatakse emadepäeva ja sellel päeval kuulutab Eesti Naisliit välja 23. korda aasta ema tiitlikandja. Valiku tegemiseks ootab Naisliit kandidaate.

Aasta ema tiitlile otsib Naisliit kandidaati, kes on Eesti kodanik, on pühendunud ja väärtustab perekonda ning kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks tublit last; kes on oma töös pädev ja tunnustatud ning on perekonna väärtustamisel heaks eeskujuks ka väljaspool perekonda.

“Emadena oleme juba aasta elanud keerulisel ajal ja pingutanud igapäevaga aina enam. Täna on ema roll olla nii õpetaja, kokk, koristaja, meelelahutaja ja kõige selle juures leida veel ka võimalusi igapäevatöö tegemiseks. Meie Eesti emade pingutusi tuleb tunnustada ja väärtustada”, sõnab Eesti Naisliidu esinaine Mailis Alt. “Kutsun kõiki üles märkama ja kandidaate esitama. Ema on see, kes meid armastab, lohutab, andes meile kaasa eluks vajalikud väärtused. Ärgem siis unustage oma emasid tunnustada”, lisab ta.

Naisliit on ühtlasi käivitanud facebooki kampaania, kus kutsub inimesi üles jagama mõnda lõbusat lugu oma emast, seda koos toreda pildiga.

Ettepanekuid koos kirjeldusega ootab Eesti Naisliit 29. aprillini oma meiliaadressile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles