Video ja galerii ⟩ Valga abipolitseinikud pälvisid riikliku tunnustuse

Tiit Loim
, reporter
Copy

Tänavuseks aasta abipolitseinike rühmaks valis siseministeerium Lõuna prefektuuri Kagu politseijaoskonna Valga rühma. Vabatahtlike koordinaatori sõnul jäävad Valga vabatahtlikud silma erakordse patriotismiga.

Siseministeerium tunnustas juba kümnendat aastat järjest siseturvalisuse vabatahtlike rühmi ning tänab inimesi, ettevõtteid, asutusi ja ühinguid, kes meie riigi turvalisusse panustavad.

Aasta abipolitseinike rühm on Kagu politseijaoskonna Valga rühm. Tunnustust väärib selle panus nii koroonapatrullides riigipiiril kui ka avaliku korra tagamisel. Eelmise kevade eriolukorras aitasid nad piiripatrullis olles avastada ja kinni pidada ka salakaubavedajad. Aasta jooksul on nad jõudsalt kasvanud ja iseseisvamaks muutunud, mis on aidanud oluliselt tõsta patrullide arvu väljakutsete teenindamisel ja liiklusjärelevalve tegemisel. Rühmajuhi tõhusa värbamistöö tulemusena on organisatsiooniga liitunud 19 uut abipolitseinikku, kes valdavalt on alla 30-aastased noored. Rühmas on mehi ja naisi peaaegu võrdselt: 14 meest ja 15 naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles