Otepää vald lõpetas noorte programmi toetamise

Maarius Suviste
, reporter
Copy
SPINi programm avati Otepääl eelmise aasta augustis. Koostöökokkuleppe allkirjastasid MTÜ SPIN tegevjuht Keit Fomotškin (vasakult), MTÜ Heathmont Charity juhatuse liige Jaan Lainurm, Otepää vallavanem Jaanus Barkala ning politsei- ja piirivalveameti Kagu politseijaoskonna juht Tamar Tamm.
SPINi programm avati Otepääl eelmise aasta augustis. Koostöökokkuleppe allkirjastasid MTÜ SPIN tegevjuht Keit Fomotškin (vasakult), MTÜ Heathmont Charity juhatuse liige Jaan Lainurm, Otepää vallavanem Jaanus Barkala ning politsei- ja piirivalveameti Kagu politseijaoskonna juht Tamar Tamm. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Suur oli noortele suunatud arenguprogrammi SPIN läbiviijate üllatus, kui Otepää vald lõpetas nende toetamise. Vallavanema sõnul oli eraldatud rahakasutus läbipaistmatu, mittetulundusühing peab süüdistust mõistetamatuks.

Mitmel pool üle riigi tegutsev SPIN jõudis Otepääle eelmise aasta augustis, kui koostöökokkulepe sai allkirjastatud. Läbiviijate teatel on tegemist Eestis ainulaadse mudeliga spordil põhineva ja teaduslikult tõendatult mõjusa noorte arenguprogrammiga. Selle eesmärk on arendada selles osalevate noorte sotsiaalseid ja enesejuhtimise oskusi ning tuua spordi kaudu noortele rõõmu.

Vallavalitsus teatas mullu suvel, et toetab SPINi programmi 5000 euroga ning siseministeerium, Euroopa sotsiaalfond ja erasektor panustavad 3500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles