Värska kuurortravikeskus ühines pai-tegijate kampaaniaga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Värska sanatooriumi renoveeritud osa.
Värska sanatooriumi renoveeritud osa. Foto: Madis Perli

Värska kuurortravikeskus ühines «Teeme pai» kampaaniaga, et pakkuda pandeemia ajal inimeste tervise eest võidelnud meditsiinitöötajatele rohkem tänu ja positiivseid emotsioone.

«Meie ettevõtte missioon seisneb Värskasse saabuvate külaliste tervena elatud aastate pikendamises. Soovime oma sammuga aidata kaasa, et ka igapäevaselt tervishoius olulist tööd tegevad inimesed säraksid edasi,» ütles Värska kuurortravikeskuse juhataja Vello Saar.

Kampaania käigus saab PAI kaardiga Värskasse kahekesi puhkama veerandi võrra soodsamalt ning täiendava tänuna antakse majutus juuniorsviidis lisatasuta.

PAI on kodanikualgatus, tänuavaldus õdedele ja hooldustöötatajatele, kes võitlevad pandeemias inimelude eest. Sõltumata sellest, millises linnas, vallas, haiglas või hooldekodus õed ja hooldustöötajad igapäevaselt tegutsevad, soovivad kampaania algatajad kinkida neile tänu.

Algatusega võetakse kasutusele PAI kaardid, mida õed ja hooldustöötajad saavad kasutada PAI algatusega liitunud turismi-, kultuuri- ja meelelahutusettevõtetes üle Eesti käesoleva aasta lõpuni. 

Algatuse partneriks on sihtasutus Kuressaare haigla toetusfond, mis võtab vastu annetusi ja konverteerib need PAI kaartideks.

PAI annetusi oodatakse kuni 1. juunini. PAI kaartide jagamine on planeeritud mais ja juunis ning nende kasutamise periood on 1. juunist kuni aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles