Aiandid müüvad taimi rekordilise tempoga

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Meegaste külas tegutseva Rebase talu puukooli juhil Ahti Tiirmaal on praegu nii kiire, et mõni päev pole aega kasvuhoonest ninagi välja pista.
Meegaste külas tegutseva Rebase talu puukooli juhil Ahti Tiirmaal on praegu nii kiire, et mõni päev pole aega kasvuhoonest ninagi välja pista. Foto: Arvo Meeks

Rahva huvi aianduse ja taimede vastu on koroonapiirangute tõttu nii suur, et paljud taimed on aianditest rekordiliselt kiire ajaga läbi müüdud.

«Sellel aastal on huvi taimede vastu väga suur,» rääkis OÜ Kanepi Aiand tegevjuht Margus Vahtramäe. «Aiandus on väga populaarne ja kliendid on üsna kärsitud: küsitakse kõike ja üsna varakult. Inimesed on ootusärevad ning Kanepi aiand töötab praegu maksimaalse võimsusega.»

Näiteks on aiandis täiesti ootamatult juba läbi müüdud võõrasemad. «Meil ei ole olnud varem sellist aastat, et võõrasemad oleksid aprilli lõpuks otsas. Kui aprilli alguses soojad ilmad tulid, läks meil esimene müük väga suure hooga käima. Võõrasemade hulgimüük on tänaseks lõpetatud, müüme jaemüügis veel viimaseid otsi,» lisas Vahtramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles