Valga korrakaitsjad kolisid tagasi oma majja

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Valga vastrenoveeritud politseimaja
Valga vastrenoveeritud politseimaja Foto: Arvo Meeks

Valga politseihoone uuendustööd on jõudnud lõpule ja korrakaitsjad on tagasi aadressil Puiestee 4.

Aasta aega kestnud rekonstrueerimistööd hõlmasid hoone osalist lammutamist ning uue osa ehitamist. Nüüd on maja praktilisem, energiasäästlikum ja turvalisem. Vahepeal toimetasid Valga korrakaitsjad Transpordi tänaval asunud asenduspinnal.

3. maist asub aadressil Puiestee 4 ka seni Valgas Aia tänaval tegutsenud politsei- ja piirivalveameti (PPA) Valga teenindus. Seoses kolimisega on teenindus 30. aprillil suletud.

Kagu politseijaoskonna juht Tamar Tamm sõnas, et peagi on uude majja kolimine lõpusirgel, mis tähendab, et kõiki politseiga seotud teenuseid saavad nii Valga kohalikud kui külalised edaspidi mugavalt ühest kohast, varasemast tuttavast politseimajast Puiestee tänaval. Teeninduse sissepääs on politseimaja tänavapoolsel küljel vasakpoolsest uksest.

"Vastrenoveeritud politseimaja teenindussaal on meie külalistele kliendisõbralikum, samuti on uues majas paremad töötingimused meie enda klienditeenindajatele ja teistele politseitöötajatele," oli politseijuht rahul.

Valga politseimaja teenindussaalis saab taotleda isikut tõendavaid dokumente, kodakondsust ning vajadusel ka relvaluba. Samas tuletab PPA meelde, et kõige mugavam on dokumente taotleda ja nende kättesaamiseks aeg broneerida politsei iseteeninduse keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles