Võru jalgpallikeskusest saab Barrus Arena

LEPM
Copy
Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliosele kuuluv Võru jalgpallikeskus hakkab klubi uue suurtoetaja ASi Barrus järgi kandma nime Barrus Arena.

AS Barrus on juba üle veerand sajandi olnud Võrumaa puidutööstuse üks vedureid ning alati väärtustanud kohalikku kogukonda, seda nii oma meeskonda komplekteerides, investeeringuid planeerides kui ka sponsorlusstrateegiat ehitades.

„On hea meel öelda, et meie sponsortoetused on alati olnud seotud Võrumaa või laiemalt Lõuna-Eestiga. Nii ka seekord, kui otsustasime toetada Võru FC Heliose jalgpalliklubi pikaajalise lepinguga. Noortespordil, eriti jalgpallil on kohalikus kogukonnas tähtis roll ja tahame tänada Võru FC Heliose juhtkonda võimaluse eest nimetada Võru linna kunstmuruväljak järgmisteks aastateks Barrus Arenaks,” ütles ASi Barrus juhatuse liige Martti Kork.

Võru FC Helios tänab oma uut toetajat, kes on kõvasti panustanud ja panustab nüüd veelgi rohkem Võrumaa kogukonda ning on järgmisel kümnel aastal klubi kodustaadioni nimisponsor.

„Staadionil saavad sellest toetusest osa sajad, kui mitte tuhanded Võrumaa lapsed ning kindlasti on seal plaanis korraldada palju vingeid mänge ja üritusi. Sel aastal soovime toetuse abil tõsta treeningute kvaliteeti ja hangime juurde uusi väravaid ja treeningvahendeid, samuti arendame taristut,” ütles Võru FC Heliose tegevjuht Jaanus Vislapuu. „Meile on kõige olulisem Võrumaa laste heaolu ja meil on siiralt hea meel, et oleme leidnud endale sellise toetaja nagu AS Barrus. Suur tänu meie uuele toetajale! Loodan, et edaspidi leiavad paljud noored, profisportlased ja harrastajad tee Barrus Arenale.”

Võru Kreutzwaldi kooli kõrval asuv Võrumaa esimene kunstmuruga täismõõtmetes jalgpalliväljak avati 15. augustil 2018. Väljak valmis Võru FC Heliose, Eesti Jalgpalli Liidu ja Võru linna koostöös. Eelmise aasta sügisel valmis väljaku kõrval Võru FC Heliose ja Võru linna koostöös ning kampaania „Varju alla!” käigus laekunud annetuste toel 250-kohaline katusega tribüün.

AS Barrus on Euroopa juhtiv akende ja uste liimpuitkomponentide tootja. Ettevõttes töötab ligi 275 inimest ning 2020. aasta müügitulu oli üle 50 miljoni euro. Umbes 80% Barruse toodangust eksporditakse valdavalt Skandinaavia turule, lisaks teistesse Lääne-Euroopa riikidesse ning USAsse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles