GALERII Räpina valla ametnikud said vähemalt talgutel taas kokku

Mati Määrits
, reporter
Copy

Kui tööpäevadel võib Räpina vallamajas kohata heal juhul pooli ametnikke, siis reedese tööpäeva lõpus sai suurem osa kolleegidest kokku pastoraadi ümbruses talgutööd tehes.

Räpina abivallavanema Piret Rammo sõnutsi ei ole vallavalitsuse töötajad igal aastal üheskoos talgutel käinud, aga tänavu otsustati tulla. «Pastoraadi hoone asub ju linna südames ning on ju ilus, kui ka selle ümbrus korras on. Vähemalt said täna (reedel - M.M.) korda tehtud teeservad ja esimene vaade. Muidu oleme kaasa löönud ikka oma küla üritustel, aga Räpina linnas oleme tõesti esmakordselt. Mu kolleeg Riho Luht alustas juba eelmisel nädalal Leevi külaplatsi korrastamisega, mina aga lähen täna veel edasi Veriora perenaiste seltsi koristuspäevale,» rääkis ta.

Talgulise tähelepanekutel ongi koristamiseks viimane aeg, sest rohi kasvab juba kulust läbi. «Ja inimesed tulevad pärast tööd parema meelega välja kui oma vabal päeval. Sest koristamist tahavad ka oma kodud ja nende ümbrused, samuti tahetakse perega koos olla,» selgitas abivallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles