Vastasleer umbusaldab viis päeva ametis olnud asevallavanemat (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga asevallavanem Enno Kase lausus, et kogu selle aja, mis ta on linna- ja vallavalitsuses töötanud, on tema otsused tehtud ainult valla ja valla rahva huvides
Valga asevallavanem Enno Kase lausus, et kogu selle aja, mis ta on linna- ja vallavalitsuses töötanud, on tema otsused tehtud ainult valla ja valla rahva huvides Foto: Arvo Meeks

Reedesel volikogu istungil andsid Valga vallavolikogu keskerakondlased ning EKRE esindaja üle umbusaldusavalduse esmaspäeval ametisse asunud asevallavanem Enno Kasele. Nad heidavad ette väidetavat seadusevastast tegutsemist hangete korraldamisel.

Enno Kase (Reformierakond) suhtes sisse antud umbusaldusavaldusel on 12 saadiku allkirjad, lisaks Keskerakonna fraktsioonile andis selle ka EKRE esindaja Tõnu Reinup. Ainsana uude koalitsiooni mittekuulujatest ei andnud oma allkirja Rein Randver (SDE).

Valga vald on ajalehele teadaolevalt Enno Kase suhtes esitanud kuriteoteate. Seda põhjusel, et väidetavalt on jäetud korraldamata seaduse kohaselt nõutav riigihange ja sõlmitud hankeleping, mis annab ühele ettevõttele eelise. Prokuratuur alustas kaebuse peale menetlust. Saadikud põhjendavadki umbusaldust menetluse alustamisega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles