Elektriliin kukkus Võru vallas autole peale

LEPM
Copy
Puu elektriliini peal. Foto on illustreeriv.
Puu elektriliini peal. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Päästjatel tuli eilse päeva jooksul Lõuna-Eesti kolmes maakonnas mitmel pool likvideerida tormiga murdunud puude tehtud kahjut. Ühel juhul langesid elektriliinid autole ja järelhaagisele.

Kell 10.37 teatati, et Võru vallas Loosu külas purustas murdunud kask elektriliinid, mis langesid autole ja selle järelhaagisele. Juht sai autost tervelt välja. Mees suunati päästeautosse sooja, kuni kohale kutsutud elektrikud auto ja tee purunenud elektriliinist vabastasid. Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik lausus, et päästjatel puudus kohapeal info, kas autole langenud liinid olid voolu all, seega palusid nad juhil ettevaatlikult autost väljuda ja lugu lahenes õnnelikult.

Kell 11.27 aga teatati, et Voki külas on Võru valla märgistus teele vajunud. Päästjad tõstsid märgunud ja pehmel pinnasel viltu vajunud märgi teelt eemale.

Torm tegi aga kahju ka mitmel pool mujal.

Kell 9.51 käisid päästjad Setomaa vallas Pattina külas, kell 10.54 Võru vallas Korgõmõisa külas, kell 13.10 Setomaa vallas Laossina külas ja kell 20.03 Võru vallas Võlsi külas eemaldamas teedelt murdunud ja liiklust ohustavaid puid.

Kell 12.20 käisid päästjad Põlva vallas Aarna külas, kell 12.37 Kanepi vallas Jõksi külas, kell 13.29 Põlva vallas Himmaste külas ja kell 16.42 Räpina vallas Koolmajärve külas eemaldamas teedelt murdunud ja liiklust ohustavaid puid.

Kell 12.50 teatati, et Tõrvas Kopli tänaval on puu elektriliinidele kukkunud ja post viltu. Päästjad piirasid ohuala lindiga. Juhtunust teavitati elektrikuid ja ohu lõplik kõrvaldamine jäi nende ülesandeks.

Kell 16.12 käisid päästjad Valga vallas Mustumetsa külas, kell 18.36 Otepää vallas Vana-Otepää külas ja Tõrva vallas Kungi külas eemaldamas teedelt murdunud ja liiklust ohustavaid puid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles