Valka jõuab lasterikaste perede näitus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Eesti Lasterikaste Perede Liidu fotonäituse «Naise elu lõuend» keskmes on lasterikka pere ema kui naine. Angeelika Elvet (paremal) koos kaasmodell Ingridiga Saaremaalt.
Eesti Lasterikaste Perede Liidu fotonäituse «Naise elu lõuend» keskmes on lasterikka pere ema kui naine. Angeelika Elvet (paremal) koos kaasmodell Ingridiga Saaremaalt. Foto: Lilli Tölp

17. mail jõuab Valka Eesti Lasterikaste Perede Liidu näitus «Naise elu lõuend», mille keskmes on lasterikka pere ema kui naine. Näitusega soovitakse edasi anda sõnumit, et emadus toob esile naise ilu, võlu ja väe.

Väljapanek koosneb 13 inspireeriva naise fotost, mis põhinevad tuntud kunstnike maalide taaslavastustel. Peategelastena figureerivad Eesti naised, kes on emad vähemalt neljale lapsele ning silma paistnud aktiivse ja pikaaegse kogukonnatööga. Ettevõtmises osalenud 13 emal on kokku 58 last.

«Meie organisatsiooni kuulub väga suur hulk inspireerivaid, kauneid ja aktiivseid naisi, valiku näituse peategelaste osas tegime aktiivse kogukonnatöö panuse põhjal. Välja valitud naised on pikkade aastate vältel pühendanud lasterikaste perede huvide eest seismisele meeletult aega, energiat ja tahtmist,» ütles Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. Kolme­teistkümne naise seas on ka Valgamaa lasterikaste perede ühingu esinaine Angeelika Elvet.

Näitus jääb Valka 6. juunini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles