Valga ristmiku ehitus paneb autod proovile (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Kolmapäeva õhtul pärast vihmasadu oli tee seisund Valgas Pika-Tartu ringristmiku ehitusel üpris kehv.
Kolmapäeva õhtul pärast vihmasadu oli tee seisund Valgas Pika-Tartu ringristmiku ehitusel üpris kehv. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas alanud Tartu-Pika tänava ringristmiku uuendamine on pärast vana asfaldi eemaldamist ehitusalale toonud augud, mis sunnivad autojuhte väga ettevaatlikult ja aeglaselt sõidutrajektoori valima.

Kuna ilm on viimasel ajal olnud vihmane, moodustuvad ehitusalale ka suured lombid, mille tagajärjel omakorda muutub tee poriseks. Valga vallavolikogu liige Siiri Reiljan on tee olukorra tõttu nördinud. «Esmaspäeva hommikul oli tõeliselt hull. Mul on kõrge auto, aga minulgi oli hirm, et midagi võib juhtuda auto põhjaga. Nii Pikal tänaval kui Automaailma ees oli olukord hull. Autod ühel suunal ei julgenudki läbi sõita, valisid teise sõiduraja, kui vaba moment oli.»

Reiljani sõnul on korraldus võrreldamatu sellega, mis tehakse Lätis ja mujal Eestis. «Võime näiteks tuua Lätimaal, kui hästi oli korraldatud teederemont paar aastat tagasi. Kogu aeg hoiti tee siledana, kasteti, et ei oleks tolmu maanteel.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles