VIDEOLUGU ⟩ Kristliku kooli kõrvale asutatakse lasteaed (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Põlva Jakobi kooli esimese klassi õpetaja Anar Ruubeli sõnul on umbes tosin õpilast klassis just paras, et jätkuks kõigi juhendamiseks aega.
Põlva Jakobi kooli esimese klassi õpetaja Anar Ruubeli sõnul on umbes tosin õpilast klassis just paras, et jätkuks kõigi juhendamiseks aega. Foto: Arved Breidaks

Põlva pastoraadihoones teist õppeaastat tegutsev kristlik Põlva Jakobi kool plaanib tänavu augustis avada põhikooli kõrvale ka lasteaia, et harida kooli jaoks järelkasvu ning teha lastele esimesse klassi minek võimalikult sujuvaks.

«Lasteaeda on tõesti vaja, seda oleme lapsevanemate käest kuulnud ja seda küsiti kohe kui kool algas, et kas lasteaed ka tuleb,» rääkis Põlva Jakobi kooli klassiõpetaja Tiina Vasser. «Me lubasime juba eelmisel aastal, et tahame lasteaia teha, aga siis polnud inimest, kes seda eest veaks. Nüüd on meil kolm inimest, kes võtsid lasteaia vedamise enda peale ja asi läks käima.»

Lasteaia loomise idee muutus konkreetseks plaaniks tänavu märtsis ning selle majutamiseks käis Põlva Maarja kogudus välja pastoraadihoone esimese korruse ruumid, kus kuni juunikuuni töötab Tartu Vangla kriminaalhooldusosakond.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles