Varsti saab taas ka spaasse minna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Veekeskus. Foto on illustreeriv.
Veekeskus. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Kuigi valitsus võttis teisipäeval vastu põhimõttelised otsused teatavate piirangute leevendamise kohta, on neljapäeval vastu võetud piirangute uuendatud korralduses võrreldes teisipäevaga üht-teist muudetud või täpsustatud.

Alates 17. maist võib välitingimustes avalikuks kasutamiseks mõeldud saunades, spaades, basseinides, veekeskustes ja ujulates liikuda ja viibida, kui on tagatud, et osalejate arv ei oleks suurem kui 25 inimest rühmas. Kokku ei tohi sellistes paikades viibijate hulk ületada 250 inimest. Välialade lubatud lahtiolekuaeg on kella 6–22.

31. maist tohib avada ka siseruumides asuvad avalikud saunad, spaad, veekeskused ja ujulad. Seda aga arvestusega, et ruumi täitumus ei ületaks 50 protsenti ja osalejaid poleks korraga rohkem kui 200, liikumisel tuleb järgida 2 + 2 reeglit. Ka nende puhul kehtib lahtiolekuaja piirang kella 6st 22ni.

Alates 24. maist tohib teenindus- ja kaubandusettevõtete siseruumides viibida, arvestades kuni 50-protsendilist täitumust ühe ruumi kohta. Liikumisel tuleb järgida 2 + 2 reeglit ja siseruumides kanda maski.

Kuu viimasest päevast on siseruumides taas lubatud rühmaviisiline treening, noorsootöö, huvitegevus ja -haridus, täienduskoolitus ning täiendõpe kuni 10-liikmelises grupis. Arvestada tuleb ruumi 25-protsendilise täitumuse nõudega, korraga tohib tegevustest osa võtta kuni sada inimest, rühmad omavahel kokku puutuda ei tohi. Grupipiirang ei kehti sama klassi või õpperühma õppuritele. LEPM

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles