Lõuna-Eesti randu asuvad valvama uued tegijad

Kristina Pihlapuu
Copy
Gold Security Groupi projektijuht Madis Tõnisson tõdes, et kuna igas rannas peab valvama korda kaks vetelpäästjat, on töömaht suur. 
Gold Security Groupi projektijuht Madis Tõnisson tõdes, et kuna igas rannas peab valvama korda kaks vetelpäästjat, on töömaht suur. Foto: Kristina Pihlapuu

Võru randades ja Otepää Pühajärve kaldal hakkab sel aastal rannaliste ohutuse eest hoolitsema uus turvafirma. Valga vallavalitsus ootab eelmiste rannavalvurite lahkumise tõttu kandideerima uusi huvilisi, kes tahaksid Pedeli rannas külastajate turvalisust valvata, Põlvas aga kaob järv ajutiselt sootuks.

Võrus Tamula ja Kubija rannas ning Otepääl Pühajärvel kannab sel suvel ohutuse eest hoolt noor turvafirma Gold Security Group (GSG), mis korraldab rannavalvet esimest suve. Rannavalvuriks kandideerimine algas 26. aprillil ja praeguseks on välja valitud neli kandidaati. Projektijuht Madis Tõnissoni sõnul tuleb neile sel nädalal veel lisa: kuna igas rannas peab valvama korda kaks vetelpäästjat, on töömaht suur.

Valga Pedeli randa alles otsitakse suveks valvureid. Aega veel on, sest eilne ilm vette ei meelitanud.
Valga Pedeli randa alles otsitakse suveks valvureid. Aega veel on, sest eilne ilm vette ei meelitanud. Foto: Arvo Meeks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles