Lasteaia soovinimekirjas üks soov vähem

LEPM
Copy
Lauad on aktiivses kasutuses nii õppetegevustes kui ka ilusa ilma korral õues söömiseks.
Lauad on aktiivses kasutuses nii õppetegevustes kui ka ilusa ilma korral õues söömiseks. Foto: Kanepi vallavalitsus

Maikuu teisel esmaspäeval sõitis Põlgastes asuva lasteaia Sinilill õuele auto suure järelkäruga, mille saabumise üle terve lasteaiapere väga õnnelik oli. Kohale toodi kolm erksavärvilist piknikulauda, mille soetamine oli varasemalt üksnes tulevikusoovide nimekirjas.

Lasteaia soovi aitas täita Arke Lihatööstus, mis tegutseb Põlgaste külas ning pakub paljudele kohalikele tööd. Kaubamärki Karni kasutav firma on aastaid tegutsenud põhimõttel, et toetab eelkõige Põlvamaa lapsi, noori ning siinseid suurperesid.

Ettevõtte tegevjuht Aron Trumm rääkis: „Käisime aprilli keskpaigas Põlgaste lasteaias direktoriga rääkimas ning saime aru, et praeguses ülemaailmses olukorras pole lasteaedadel lihtne hakkama saada. Seega otsustasime oma ettevõttega soetada lasteaiale piknikulauad õppetegevuseks õues."

Lasteaia direktor Kristiina Kaljurand lisas: „Jah, mänguväljaku vahendid on kallid. Soetame uusi vahendeid ja atraktsioone vastavalt eelarvelistele võimalusetele. Sel aastal saab lasteaed uue ja kaasaegse ronila lastele vanuses 3-7 aastat ning liivakasti koos kattega."

Põlgaste Lasteaia Sinilill ja MA Põlgaste Lapsehoiu pere on väga tänulik sellise praktilise kingituse eest. Lauad on aktiivses kasutuses nii õppetegevustes kui ka ilusa ilma korral õues söömiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles