Vallavalitsuse meeskonda lisandus korrakaitseametnik

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Valga vallavalitsuse korrakaitseametnik Ranno Allik.
Valga vallavalitsuse korrakaitseametnik Ranno Allik. Foto: Valga vallavalitsus

Alates esmaspäevast töötab Valga vallavalitsuse koosseisus korrakaitseametnikuna Ranno Allik.

Allik on põline valgamaalane – pärit on ta Laatrest ning enne kõrgkooli õppima asumist lõpetanud Tsirguliina keskkooli. Sellele järgnenud õpingud ja senine töökogemus toetavad mitmekülgselt korrakaitsespetsialisti töövaldkonnas orienteerumist, seetõttu sai tema sõnul ka väljakutse vastu võetud.

«Usun, et töötamine sellel ametikohal võimaldab mul rakendada eelnevaid erialaseid teadmisi ja kogemusi ning pakub eneseteostusvõimalusi antud valdkonnas,» ütles Ranno Allik. Omandatud kõrgharidus majandusõiguse erialal on andnud pädevuse orienteeruda õigusaktides ja kohtudokumentatsiooni koostamises, mida toetavad mitmed läbitud täiendkoolitused.

Allik on töötanud piirivalves erinevatel ametikohtadel ühtekokku üle 13 aasta. Ligikaudu pool sellest ajast on ta seotud olnud järelvalve teostamise ja erinevate süüteomenetluste läbiviimisega ning paralleelselt töötamisega olnud ka väärteomenetluse sisekoolitaja ja koordinaator.

Kõik eelpool nimetatu annab valmisoleku ja piisava pagasi, et toime tulla ka keerukamate ametiülesannetega, mis korrakaitseametniku töös sageli ette võivad tulla, teatas Valga vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles