Toidukohad ootavad pikisilmi piirangute leevendamist

Angelina Lon
Copy
Restorani Lilli juhataja Maarika Kütt (vasakul) ja teenindaja Grete toitlustuskoha terrassil, kus esmaspäeva lõuna ajal valitses ebasoodsa ilma tõttu kliendipõud.
Restorani Lilli juhataja Maarika Kütt (vasakul) ja teenindaja Grete toitlustuskoha terrassil, kus esmaspäeva lõuna ajal valitses ebasoodsa ilma tõttu kliendipõud. Foto: Arvo Meeks

Valga toitlustuskohad kasutasid valitsuse hiljutist luba, et taas võib einestada välialadel, esimesel võimalusel. Järgmisest nädalast ollakse jälle valmis ka siseruumides kehakinnitust pakkuma.

Restorani Lilli omanik ja juhataja Maarika Kütt ütles, et terrass avati kohe, kui valitsus lubas. Tema sõnul sõltub välialadel teenindus suuresti ilmast. «Kui ilm on ikkagi halb, siis see leevendus meid eriti ei aita,» ütles Kütt. Ta lisas, et praegu ei saa veel restorani külastatavust suvise töötempoga võrrelda, kuna siseturism on kriisiga kõvasti vähenenud.

Terrassi on avanud ka restoran Conspirator. Söögikoha omanik Anne Parmas rääkis, et välialal on avatud telgid ja lauad on hajutatud, et külastajad ennast turvaliselt tunneks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles