Gümnasistid panid viimase eksamiga õpingutele punkti

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Antsla gümnaasiumis olid eesti keele eksamil kohal kõik tänavused abituriendid. Küll aga loobus neist üks nii matemaatika kui ka inglise keele eksamist.
Antsla gümnaasiumis olid eesti keele eksamil kohal kõik tänavused abituriendid. Küll aga loobus neist üks nii matemaatika kui ka inglise keele eksamist. Foto: Arvo Meeks

Paljud gümnasistid panid reedese matemaatika riigieksamiga kooliõpingutele punkti. Koolijuhtide kinnitusel osales viimasel eksamil enamik abituriente. Õpilased hindasid eksamit aga oodatust kergemaks.

Antsla gümnaasiumi direktori Katrin Martinfeldi sõnul tegi koolis sel aastal matemaatikaeksamit 16 õpilast, vaid üks abiturient loobus sellest. See gümnasist ei teinud ka inglise keele eksamit, kuid eesti keele eksamil olid kohal kõik abituriendid.

«Õpilased ütlesid, et neil on seda eksamitulemust kindlasti vaja – ei ole nii, et jäetakse tegemata,» lausus Martinfeld. «On õpilasi, kelle silmis on õppimine populaarne. Meil on praegu tublid lapsed, me ei pidanud tegema midagi erilist, et nad saaksid oma tööd õigeaegselt tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles