Võidusõitja auto rüüstati

Tiit Loim
, reporter
Copy
Vandaalitsemise järel oli Cärolain Kariste auto väga kehvas seisus.
Vandaalitsemise järel oli Cärolain Kariste auto väga kehvas seisus. Foto: Aivo Kariste

Valga võidusõitja Cärolain Kariste sai hiljuti šoki, kui leidis, et talle emotsionaalselt olulise esimese auto kallal on vandaalitsetud.

Kariste avastas, et ööl vastu pühapäeva on keegi käinud rüüstamas autosid kinnisel tööstusalal Valgas Kuperjanovi tänaval. Viga sai viis autot, nende seas ka naise esimene krossiauto. Tema masinal olid puruks torgatud rehvid ja lömmi löödud katus, sõidukit oli pekstud mujaltki. «Kuidas ma peaksin siin end turvaliselt tundma? Kas tõesti inimestel pole muud teha, kui teiste vara kallale minna ja seda veel kinnisel tööstusalal? Kurb on näha enda autot sellisena. Mulle oli see reliikvia tähendusega, millest kõik sai alguse,» kirjeldas Cärolain Kariste.

Ta täpsustas, et autol oli emotsionaalne tähtsus, kuna see oli masin, millega ta alustas sõitudega Priipalu, Restu ja Valguta krossidel. «Kogu edulugu ja võistlusperiood algas sellest sõidukist. Nüüdseks olen jõudnud enda unistustega nii kaugele, et saan alustada sellest aastast karjääri krossikardi roolis.»

Kariste lisas, et info on oodatud kõigilt, kes võivad vandalismijuhtumist midagi teada. Seni pole pahategijaid tabatud. «Praegu kahjuks info puudub. Politsei tegeleb uurimisega, kuid infot ei tohi välja jagada,» lausus naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles