Söögikohtade kliendid naasevad tasapisi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
«Olukord on muutunud, juba esmaspäeval oli lõuna ajal restoranis sööjaid ikka väga palju,» rääkis Põlva hotelli Pesa tegevjuht Lily Lind (paremal).
«Olukord on muutunud, juba esmaspäeval oli lõuna ajal restoranis sööjaid ikka väga palju,» rääkis Põlva hotelli Pesa tegevjuht Lily Lind (paremal). Foto: Arvo Meeks

Alates esmaspäevast avasid 50-protsendilise ruumitäitumuse piiranguga taas uksed kohvikud ja restoranid. Söögikohtade pidajate kinnitusel on klientuur paari päevaga tasapisi taastumas ning eelkõige on siseruumidesse tagasi einestama tulnud senised kliendid.

«Olukord on muutunud, juba esmaspäeval oli lõuna ajal restoranis sööjaid ikka väga palju,» rääkis Põlva hotelli Pesa tegevjuht Lily Lind. «Sööjad oli suuresti samad, kes käisid seni meilt toitu kaasa ostmas või sõid ilusa ilmaga terrassil.»

Linnu sõnul said esmaspäevast nüüd taas kohapeal süüa püsikliendid. «Kuid ka tunne on kõigil loomulikult hoopis teine,» lisas ta. «Nii meil endil kui ka klientidel, kes väga ootasid, et saaks juba taldrikult, mitte karbist süüa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles