Päevatoimetaja:
Mati Määrits
766 3888

Uus kiirkohvik meelitab värskest kraamist toiduga

Copy
Võru bussijaama juures avas uksed kiirtoidukohvik Fritüür.
Võru bussijaama juures avas uksed kiirtoidukohvik Fritüür. Foto: Tomi Saluveer

Võru bussijaama vastas avas uksed kiirtoidukohvik Fritüür. Toidukoha juhataja Kätlin Liiveti sõnul eristub mõni nädal tagasi avatud kohvik teistest kiirtoidukohtadest sellega, et toitu valmistatakse kohapeal värskest kraamist.

«Meie eripära on, et pakume värskest toorainest valmistatud kiirtoitu,» rääkis Liivet. «Meie juures on ooteaeg võib-olla veidi pikem kui mõnes tavalises kiirtoidukohvikus, kuid värskest toorainest lihtsalt ei saagi kiiremini toitu valmistada.»

Liiveti sõnul on toidukoht hästi vastu võetud, välja on kujunenud ka oma klientuur. «On inimesi, kes käivad iga päev, ja neid, kes käivad korra nädalas,» lausus Liivet.

Tagasi üles