Tuntud vallakodanikud tähistasid juubelit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Ene Keldrit õnnitlesid vallavolikogu esimees Rein Pullerits (vasakul) ja vallavanem Jaanus Barkala.
Ene Keldrit õnnitlesid vallavolikogu esimees Rein Pullerits (vasakul) ja vallavanem Jaanus Barkala. Foto: Otepää vallavalitsus

Otepää valla aukodanik Ene Kelder tähistas mais 80 aasta juubelit. Hiljuti aga pidas 60 aasta juubelit Sangaste kultuurimaja perenaine-kultuurikorraldaja Marina Pulver.

Ene Keldri hea inglise keele oskus giidina on viinud Eesti, Otepää ja Pühajärve nime Euroopasse. Ta on olnud inglise keele õpetaja Pühajärve põhikoolis.

Ene Kelder õpetas Otepääl täiskasvanutele inglise keele kõnekeelt aastatel 1989 kuni 2019. Välisvisiidilt Rootsi 1989. aastal tõi ta kaasa esimese inglise keele õpiku täiskasvanutele. Nõnda algatas ta kursused täiskasvanutele. Ta on ka kodu-uurija, meenutuste ja mälestuste koguja, kirjapanija ning raamatute koostaja.

Juubel oli ka Sangaste kultuurimaja perenaisel Marina Pulveril. Juubilari käisid teiste seas õnnitlemas volikogu esimees Rein Pullerits ja vallavanem Jaanus Barkala ning kolleegid kultuurimajadest.

Sangaste kultuurimaja perenaine Marina Pulver tähistas 60 aasta juubelit. Juubilari käisid teiste seas õnnitlemas volikogu esimees Rein Pullerits ja vallavanem Jaanus Barkala ning kolleegid kultuurimajadest.
Sangaste kultuurimaja perenaine Marina Pulver tähistas 60 aasta juubelit. Juubilari käisid teiste seas õnnitlemas volikogu esimees Rein Pullerits ja vallavanem Jaanus Barkala ning kolleegid kultuurimajadest. Foto: Otepää vallavalitsus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles