Sel nädalal alanud ning ümmarguse juubelini jõudnud Uma Meki restoranide ja kohvikute nädal pakub söögikohtadele võimalust tutvustada erilisi maitseid ning seeläbi ka rohkelt kliente ligi meelitada.
Tellijale
Uma Mekk peibutab tavatu toorainega
Ehkki Vana-Võromaa maitseid tutvustavat nädalat on korraldatud viis aastat ning praegune leiab aset kümnendat korda, ei juletud Võrumaa arenduskeskuse turismikoordinaatori Kadri Moppeli sõnutsi praeguste piirangute ajal erilist juubelipidu ette võtta. «Olime hästi pikalt ootel, aga ära ka ei tahtnud jätta. Seetõttu ei julgenud suurelt ja teistmoodi teha, vaid toimub üsna klassikaliselt: pakutakse kolmekäigulist erimenüüd Uma Meki kaubamärgiga,» täheldas Moppel ning lisas, et algselt pidi sööginädal aset leidma aprillis.