Kelmid jätsid lubatud kauba üle andmata

LEPM
Copy
Illustratiivne paadimootor.
Illustratiivne paadimootor. Foto: Arvo Meeks

Politseile laekusid hiljuti teated kahest kelmusest.

Politsei poole pöördus 25-aastane Põlvamaa mees, kes soovis läbi facebooki endale soetada paadimootorit. Ta tasus müüjale selle eest 2000 eurot, kuid kaupa mees tänaseni kätte saanud ei ole. Kelmusjuhtumi üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Politseile laekus ka teade, et maikuus soovis Valgas elav mees läbi interneti müügikeskkonna endale soetada nelja videokaarti. Ta tasus müüjale selle eest 3825 eurot, kuid kaarte mees tänaseni kätte saanud ei ole. Ka ei õnnestu kannatanul enam müüjaga suhelda, kuna viimane kustus oma sotsiaalmeedia konto. Kelmusjuhtumi üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

8. juunil kell 2.30 tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Iisraeli Riigi kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse määrusega sätestatud põhjused. Isikud lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

8. juunil koostati Lõuna prefektuuris lahkumisettekirjutus 37-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis kuus päeva seadusliku aluseta. Isikule kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld.

8. juunil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud koos maksu-ja tolliameti töötajatega Võru- ja Valgamaa piiriäärseid alasid tõkestamaks ja avastamaks salakaubaveo juhtumeid, ebaseaduslikku sisserännet ja dokumendipettusi. Kokku kontrolliti 118 sõidukit ning tuvastati üks joobes juht, üks turvavööta sohver, üks kehtetu juhiluba ning ühest masinast avastati 1000 maksumärkideta sigaretti ning pudel alkoholilõhnalist vedelikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles