Keskerakonna esinumbrid Valgamaal on Karuse, Juht ja Raidal

LEPM
Copy
Ester Karuse.
Ester Karuse. Foto: Margus Ansu

Keskerakonna Valgamaa piirkonna juhatus kinnitas piirkonna esinumbrid sügisesteks kohalike omavalitsuste valimisteks - Valga vallas on selleks Ester Karuse, Tõrva vallas Ülle Juht ja Otepää vallas Jaanus Raidal.

"Meie eesmärk on kõigis kolmes Valgamaa vallas saavutada valimisvõit. Usun, et oleme kõigis kolmes omavalitsuses saanud kokku tugeva meeskonna, kellega valimistele minna," lausus Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees Alar Nääme.

Ester Karuse sõnul on Valga vallas Keskerakonna prioriteediks minna võimalikult kiiresti edasi Valga põhikooli ujula laiendusega, mis avardab oluliselt sportimisvõimalusi ja tõstab elukvaliteeti. "Järgmise nelja aasta jooksul on reaalne lootus teha algust jalgpallihalli rajamisega, vastavasisuliste läbirääkimistega oleme juba algust teinud. Sisehall pakub talvisel ajal kvaliteetseid treeningutingimusi nii jalgpalluritele kui ka teistele spordiharrastajatele. Samuti seisame selle eest, et Valga staadioni juurde saaks ehitatud administratiivhoone koos spordisaaliga, mida saavad kasutada nii koolilapsed kui spordiklubid. Jätkuvalt on meie prioriteediks teede seisukord, kiiresti vajab rekonstrueerimist Tambre tee. Kindlasti jätkame unikaalse kaksiklinna kontseptsiooni arendamist ja seisame selle eest, et koostöö Valka linnaga oleks veel tõhusam."

Jaanus Raidal märkis, et on ehitanud ja osalenud kohaliku omavalitsuse demokratiseerimisel ligemale 35 aastat nii Eesti riigis kui Otepää omavalitsuses. "Soovin jätkuvalt arendada Otepää sotsiaal- ja kommunaalpoliitikat ning hariduselu, et meie vald oleks ideaalne keskkond nii kohalikele inimestele kui ka turistidele ja sportlastele. Nii Sangastes, Pukas, Nõunis kui Otepääl vähendame vees lubjasisaldust, et tõsta veekvaliteeti. Otepääl ehitame valmis uue hooldekodu ja puuetega inimeste keskuse. Korrastame ja muudame valla teed järk-järgult tolmuvabaks ning asfaltkatte alla. Rajame juurde kergliiklusteid, viime lõpuni Pühajärve pargi rekonstrueerimise ning tõstame sotsiaaltoetusi ja lapse sünnitoetust. Otepääl on palju tehtud, kuid on ka veel palju teha! Keskerakond on Otepääl valmis tegutsema ja toimetama meie ühise heaolu nimel!"

Ülle Juhti sõnu on tal tugev tahe ja siiras soov rääkida kaasa oma kodukoha, Tõrva valla arengu ning hea käekäigu eest. "Väline ilu peab tasakaalus olema sisuga. Kõik langetatavad otsused on seotud kohaliku eluoluga ja seal elavate inimestega, seetõttu hindan avatud valitsemist ja aktiivset kaasamist. Minu prioriteet - hea peab eelkõige olema kohapeal. Väga soovin, et elanikkonnale on kohapeal kättesaadavad kvaliteetsed ja vajaduspõhised teenused. Oluline on, et iga piirkonna elanik tunnetab, et omavalitsuse tegevuse eesmärgiks on inimese heaolu ja täisväärtuslik elu kogu elukaare vältel. Nii peab omavalitsus muuhulgas tagama lasteaiakohad, vajalikud hoolekandeteenused, võimaluse huvitegevusele, mitmekesise kultuurielu ja korrastatud hariduselu. Vajalik on kõikide elualade võrdne ja sihipärane arendamine. Tasakaalus eelarve vajab ka tasakaalustatud arengut. Vähemolulist ei eksisteeri, sest kõik on oluline."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles