Hendrik Varul naaseb Põlva Servitisse

LEPM
Copy
Foto: Helin Potter

Põlva Servitiga liitub taas 2021/2022 hooajast kaks hooaega Rootsis Hammarby IF-is mänginud Põlva kasvandik Hendrik Varul.

Esimese reaktsioonina tõdes mängumees, et hea on kodus tagasi olla. Hammarby IF tegi Põlva käsipalli kasvandikule lepingupakkumise ka kõrgliigahooajaks kuhu lõppenud hooaja tulemuste põhjal tõusti, kuid Varul otsustas koju naasta.

Küsimusele, et mis mõtetega Põlvase tagasi tuled, vastas Hendrik Varul: “Põlvasse tagasi tulen positiivsete mõtetega, sai välimaal mängimine ära proovitud ja eesmärgid said täidetud. Serviti on minu kasvatajaklubi ja hea on juurte juurde tagasi tulla. Samuti on säilinud meeskonnas tuumik, kellega koos on pikalt mängitud. Meeskonda sulandumine ja Serviti mängustiiliga kohanemine ei tohiks probleem olla.”

Varul soovib näidata head mängu enda poolt ja nautida käsipalli. “Suuremaks eesmärgiks võib pidada Balti Liiga tiitli võitmist, mis ei ole muidugi lihtne ülesanne,” avaldas mängumees.

Rootsi siirdus Hendrik Varul sooviga mängijana areneda ja kinnitab: “Rootsi kogemusest võtan kaasa kindlasti arengu mängija kui inimesena. Eks seda näevad ka lähiajal fännid, kui inimesed lõpuks saalidesse lastakse ja uus hooaeg alguse saab.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles